بهترین افزونههای گوگل کروم برای سئوی وبسایت

- دسته بندی: ابزارهای گوگل,سئو و بهینه سازی سایت,مرورگرهای وب
- تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۳/۲۸
- تعداد کامنت: 0 ارسال دیدگاه
- به اشتراک گذاری:
بهترین افزونههای گوگل کروم در زمینه سئوی وبسایت
Best Free Chrome Extensions for SEO
معرفی افزونههای سئو در مرورگر گوگل کروم:
در این مقاله می خواهیم افزونه ها و پلاگین های مرورگر گوگل کروم (Chrome Extensions) را که با مبحث سئوی سایت مرتبط می باشند را معرفی کنیم. از اکثر این افزونه ها می توان بطور رومزه استفاده کرد و برای سئوکاران بسیار کاربردی و مفید می باشند.
در زیر، لیست این افزونه ها (بدون ترتیب خاصی) را بیان کرده ایم:
-
Link Miner
با نصب این افزونه، پیوندهای شکسته (broken links) با رنگ قرمز مشخص خواهند شد و لینک های فعال و سالم سبزرنگ خواهند بود. شما همچنین این امکان را دارید که با یک کلیک، فایل csv این پیوندها را دانلود نمائید.
» افزونه های مرتبط: Check my links و Broken link checker
-
SEOquake
یکی از افزونه های مرورگر کروم می باشد که کاربرد زیادی دارد: آنالیز و استخراج (Analyze & Extract) نتایج سرچ گوگل، بررسی لینک های داخلی و خارجی (External/Internal Links)، بررسی مشکلات احتمالی در سئوی On-Page و سایر کاربردها در زمینه سئو.
» افزونه های مرتبط: SERPworx (Freemium: دارای نسخه های رایگان و پولی)
-
Keywords Everywhere
بیانگر حجم جستجو (Search Volume) و CPC (Cost-Per-Click) و… درباره وب سایت شما می باشد. این افزونه برای دریافت این داده ها، با وب سایت های Amazon و Youtube و Google و… تعامل دارد. افزونه Keywords Everywhere همچنین می تواند داده های موجود در سرویس کنسول جستجوی گوگل (Google Search Console یا وبمستر تولز) را نیز نمایش کند.
-
Link Redirect Trace
این ابزار قادر است تمام URL های ریدایرکت شده یک وب سایت را مشخص نماید و نمایش دهد. ریدایرکت هایی مانند 301 و 302 و… این افزونه برای کشف ریدایرکت های معیوب و مشکل دار مفید می باشد.
» افزونه های مرتبط: Redirect Path
-
NoFollow
تمام پیوندهای نوفالو (Nofollow Links) در یک صفحه وب را با یک خط قرمز مشخص می کند. افزونه Nofollow همچنین متا تگ های NoIndex و NoFollow را نیز نمایش می دهد.
-
aHrefs Toolbar
نوار ابزار وب سایت معتبر aHrefs نشان دهنده aHrefs Rank ، Domain Rating (DR) ، URL Rating (UR) ، تعداد بک لینک ها (back links) و تعداد دامین هایی که به یک صفحه وب لینک داده اند می باشد. توصیه می کنیم مقاله AHrefs SEO Metrics را مطالعه نمائید.
-
MozBar
افزونه MozBar بررسی کننده معیارها و فاکتورهای MOZ برای تمام صفحات وب سایت می باشد (مانند: DA: Domain Authority و PA: Page Authority). همچنین توسط این ابزار می توان جستجوهای سفارشی (Custom Searches) انجام داد. بیانگر ایرادات احتمالی سئوی On-Page و استخراج نتایج سرچ گوگل نیز می باشد.
-
Scraper
این افزونه، داده ها را از تمام صفحات یک وب سایت استخراج می کند و با Google Sheets ادغام کرده و در نهایت بصورت یک فایل spreadsheet قابل دانلود خواهد بود. و یا می توانید این داده ها را در clipboard کپی کرده و سپس در نرم افزاری مانند اکسل excel پیست کنید.
» افزونه های مرتبط: Data Scraper و XPather.
توصیه می شود مقاله Web Scraping Hacks را در این زمینه مطالعه نمائید.
-
Link Clump
این افزونه برای بازکردن چندین لینک در آن واحد و بطور همزمان بکار می رود (در تب جدید و یا پنجره جدید). بسیار می تواند در زمان شما صرفه جویی کند.
-
Tag Assistant
این افزونه برای بررسی نصب صحیح تگ های گوگل (مانند Tag Manager و Google Analytics) در صفحات وب سایت بکار می رود. همچنین این ابزار می تواند مسیر حرکت کاربران در سایت را رکورد کند.
-
Web Developer
این افزونه برای افزودن تولبار توسعه وب (Web Developer Toolbar) به مرورگر کروم استفاده می شود. از این تولبار برای مشاهده وب سایت تان در دستگاه های مختلف (ریسپانسیو بودن) ، یافتن تصاویری که فاقد تگ alt می باشند و غیره می توان بهره برد.
-
AdBlock
افزونه AdBlock همانطور که از نام آن مشخص است، برای بلاک کردن نمایش تبلیغات و یوتیوب، فیسبوک، گوگل و تقریبا همه جا بکار می رود. برای مشاهده نتایج جستجوی گوگل بدون نمایش نتایج AdWords بسیار مناسب می باشد.
» افزونه های مرتبط: uBlock Origin
-
WhatRuns
افزونه WhatRuns بیانگر تکنولوژی های استفاده شده در یک وب سایت می باشد. مانند: CMS, Plugin, Theme, Font, Framework, Analytics Tools و غیره.
» افزونه های مرتبط: Wappalyzer
-
Page Load Time
این افزونه، زمان لود صفحه وب را محاسبه کرده و در تولبار مربوطه نمایش می دهد. همچنین این ابزار می تواند زمان لود صفحه را بر اساس رویدادهای مختلف دسته بندی کند تا بینش عمیق تری ارائه دهد.
» افزونه های مرتبط: Performance Analyser
-
Open SEO Stats
این افزونه کروم، ارائه دهنده آمارهای سئوی گوناگونی مانند: geolocation ، alexa ، whois و تعداد صفحات ایندکس شده در گوگل و… می باشد.
-
SEO Stack Keyword Tool
ارائه دهنده هزاران کلمه کلیدی مرتبط با کلمات کلیدی هر صفحه از وب سایت می باشد که رقابت کمتری بر آنها وجود دارد. این افزونه اطلاعات خود را با جست و جو در گوگل، یاهو، آمازون، یوتیوب، بینگ و… بدست می آورد. در نهایت می توان این داده ها را با یک کلیک بصورت فایل csv دانلود کنید.
-
Window Resizer
توسط این ابزار می توانید براحتی وب سایت خود را در اسکرین های مختلف چک کنید (از لحاظ ریسپانسیو بودن). افزونه Window Resizer دستگاه های محبوب و پرطرفدار کاربران را در رزولوشن های مختلف شبیه سازی می کند و تنها با یک کلیک قادر خواهید بود وب سایت خود را در این دستگاه ها مشاهده کنید (دستگاه هایی مانند: iPad, iPhone, Laptop, Desktop و…)
-
Ayima Page Insights
افزونه Ayima نمایش دهنده خطاهای احتمالی در سئوی داخلی صفحات وب سایت تان می باشد. مانند تصویر زیر: ممکن است تگ H1 در صفحه وب سایت شما وجود نداشته باشد و یا Inline CSS در خطی از کد HTML شما وجود داشته باشد و… این ابزار همچنین می تواند به سرویس کنسول جستجوی گوگل (Google Search Console یا Webmaster Tools) متصل شود و داده های دقیق تری راجع به سئوی on-page صفحات وب سایت تان ارائه دهد.
-
FireShot
برای گرفتن اسکرین شات از کل یک صفحه وب و یا بخشی از آن بکار می رود و می توان آنرا با فرمت های png, jpg, pdf و… ذخیره کرد و نیز با جیمیل (gmail) و OneNote نیز تعامل دارد.
» افزونه های مرتبط: Lightshot و Gyazo
-
FindLinks
این ابزار تمام المان های قابل کلیک یک صفحه وب (معمولا لینک ها) را با رنگ زرد روشن مشخص می کند.
-
Glnfinity
برای پیاده سازی اسکرول نامتناهی (بینهایت) در صفحه نتایج سرچ گوگل بکار می رود.
-
SERP Trends
این افزونه برای رهگیری جستجوی کاربران در موتورهای جستجوی گوگل، یاهو و بینگ بکار می رود. اگر شما جستجو را مجددا انجام دهید، تغییرات رخ داده در رتبه بندی وب سایت ها را (مطابق تصویر زیر) خواهید دید:
-
SimilarTech Prospecting
این افزونه مرورگر کروم، اطلاعات جامع و مفیدی راجع به سایتی که درحال بازدید آن هستید، در اختیار شما قرار می دهد. مانند: ترافیک بازدیدکنندگان آن سایت در ماه، مشخصات شرکت، اکانت های آن سایت در شبکه های اجتماعی، تکنولوژی های مورد استفاده در وب سایت وغیره…
-
Stylish
تم های سفارشی برای هر وب سایت (Custom Themes for any websites): این افزونه برای شخصی سازی قالب و یا تم یک وب سایت بدون نیاز به کدنویسی بکار می رود. هزاران قالب و پوسته آماده وجود دارد که می توانید از بین آنها انتخاب کنید. ابزاری مناسب برای پیاده سازی CSS و UI موردنظر
-
Grammarly
این ابزار خطاهای احتمالی در نحوه نگارش و یا خطاهای گرامری (Grammatical Errors) متون صفحات وب را مشخص می کند. این ابزار بطور مستقیم به سئو مرتبط نمی باشد، بلکه باعث می شود تا خطاهای لغوی و یا گرامری موجود در وب سایت خود را مشاهده و آنها را تصحیح نمائید.
-
LastPass
افزونه LastPass برای مدیریت رمزهای عبور (پسورد:Password) مورد استفاده شما در اکانت های مختلف (مانند وردپرس، جیمیل و…) بکار می رود. این ابزار بخصوص می تواند برای آژانس های سئو و بهینه سازی وب سایت مناسب باشد. زیرا آنها با اکانت های بسیار زیادی سر و کار دارند و نیازمند ابزاری جهت مدیریت آنها می باشند. همچنین توسط این افزونه کروم می توانید رمزهای عبور را بطور امن (Secure) با سایر اعضای تیم خود به اشتراک بگذارید.
-
BuzzSumo
این افزونه برای مشاهده تعداد به اشتراک گذاری مطالب تمام صفحات یک وب سایت در شبکه های اجتماعی (مانند: LinkedIn و Facebook و Twitter) بکار می رود.
-
Hunter
نام کامل و رسمی این افزونه Email Hunter می باشد. به منظور مشاهده اطلاعات تماس مدیر و یا تیم مدیریت وب سایت در حال مشاهده و نیز اکانت های شبکه های اجتماعی او بکار می رود.
» افزونه های مرتبط: FindThat.Email
-
SimilarWeb
افزونه Similarweb برای تخمین ترافیک کاربران، منابع این ترافیک، رتبه بندی کلمات کلیدی و سایر فاکتورهای کلیدی یک وب سایت مورد استفاده می باشد.
» توصیه می شود مقاله “۳۵ افزونه کاربردی گوگل کروم برای توسعهدهندگان وب” را مطالعه کنید.
نتیجه گیری:
نصب تعداد زیادی افزونه بر روی مرورگر گوگل کروم سرعت این مرورگر را کاهش خواهد داد. بنابراین در انتخاب این افزونه ها دقت نمائید. اگر شما کاربران گرامی، از افزونه دیگری برای سئوی وب سایت خود استفاده می کنید، می توانید آنرا از طریق آدرس ایمیل [email protected] با ما در میان بگذارید تا در این لیست قرار دهیم.
منبع: https://ahrefs.com/blog