ابزارهای رایگان و ناشناخته سئوی وبسایت

- دسته بندی: سئو و بهینه سازی سایت
- تاریخ انتشار: ۱۳۹۷/۰۱/۱۴
- تعداد کامنت: 0 ارسال دیدگاه
- به اشتراک گذاری:
ابزارهای رایگان و ناشناخته سئوی وبسایت
30 Best Lesser-known Free SEO Tools
معرفی ابزارهای رایگان بهینهسازی وبسایت
ابزارها و وب سایت هایی که در این مقاله معرفی می کنیم، مانند ابزارهای معرفی شده در این مقاله معروف و شناخته شده نمی باشند. اما این عدم معروفیت دلیلی برای غیرکاربردی و مفید نبودن آنها نمی باشد.
1- افزونه glnfinity کروم و سایت SERPs Extraction:
برای شروع، دو ابزار glnfinity (افزونه مرورگر گوگل کروم) و وبسایت SERPs Extractions را درنظر بگیرید. با ترکیب داده های این دو ابزار قادر خواهید بود چندین صفحه از نتایج سرچ گوگل (SERPs: Search Engine Result Pages) را بهمراه تگ عنوان و توضیحات آنها (Title & Description) مشاهده کنید. لطفا به تصویر زیر توجه کنید:
اما این دو ابزار بندرت توسط سئوکاران (و یا مقالات آموزشی سئو) معرفی می گردد و ناشناخته می باشند.
2- Keyword Mixer:
ادغام کلمات کلیدی منتخب شما با متدهای مختلف و بدست آمدن کلمات کلیدی جدید و جایگزین. همچنین برای حذف موارد تکراری از لیست کلمات کلیدی شما نیز مناسب می باشد.
نکته: ابزار MergeWords نیز کاری شبیه Keyword Mixer انجام می دهد. البته با محیط کاری خلوت تر (Cleaner UI)
3- Keyword Shitter:
تولید صدها و حتی هزاران کلمه کلیدی مرتبط با کلمات کلیدی پیشنهادی شما. شما همچنین می توانید تمام این کلمات کلیدی را با یک کلیک در قالب فایل txt دانلود کنید (بدون نیاز به ثبت نام در سایت).
4- LSIgraph:
LSI (Latent Semantic Indexing) یک تولیدکننده کلمات کلیدی می باشد. کلمات کلیدی که این ابزار ارائه می دهد بطور مفهومی با کلمات کلیدی پیشنهادی ما مرتبط می باشند (LSI Keywords). ابزار Text Optimizer نیز مشابه ابزار LSIgraph کار می کند.
5- ابزار جستجوی کلمات کلیدی SERPs.com:
صدها کلمه کلیدی را تنها در چند ثانیه بدست آورید. وب سایت serps.com همچنین این امکان را به کاربران می دهد که کلمه یا کلماتی را فیلتر کنند. در نهایت می توانید گزارش نهایی را بصورت یک فایل .cv دانلود کنید. بدون نیاز به ثبت نام!
ابزار SEObook مشابه وب سایت serps.com عمل می کند.
6- ابزار Plagiarism از وبسایت SmallSEOtools.com:
تشخیص سرقت ادبی و محتوایی با بررسی میلیون ها سند و صفحه وب سایت. برای پیدا کردن وب سایت هایی که محتوای وب سایت شما را بدون کسب مجوز سرقت و یا کپی کرده اند مناسب می باشد.
7- بهینهسازی پیشنمایش لینک وبسایت در نتایج سرچ گوگل Search Snippet:
بررسی طول تگ های عنوان و توضیحات (Title & Description) در صفحه نتایج سرچ گوگل و نیز نمایش یک پیشنمایش (preview) از چگونگی ظاهر شدن لینک های وب سایت در نتایج جستجوی گوگل. ابزار SeoMofo نیز مشابه این وب سایت کار می کند.
نکته: ابزار آنالیز heading وب سایت CoSchedule نحوه نمایش تگ عنوان (title tag) را در نتایج سرچ گوگل اعلام می کند و همچنین پیشنهادهایی برای بهبود عنوان صفحات وب به شما ارائه می دهد تا تعداد کلیک روی لینک سایت شما در نتایج سرچ گوگل افزایش یابد.
8- ابزار Bulk web page از وب سایت seoreviewtools:
ابزار Bulk web page word counter به منظور شمردن تعداد کلمات و لینک های واقع در یک صفحه وب بکار می رود.
9- SEO Hero:
برای بدست آوردن تمام کلمات و مفاهیم مرتبط و هم-معنی با کلمات کلیدی پیشنهادی شما. با استفاده از این کلمات مرتبط و مشابه، می توان محتوای صفحات وب سایت خود را با عبارات مرتبط (Relevant Phrases) طولانی تر کنید.
10- iSearchFrom:
شبیه سازی جستجوی گوگل با درنظر گرفتن منطقه جغرافیایی، زبان و دستگاه فرد جستجو کننده. شما می توانید با شخصی سازی تنظیمات SafeSearch جستجوی خود را سفارشی سازی کنید.
11- Delima.co:
این ابزار به شما این امکان را می دهد که کلمات و عبارات یک جمله را بر اساس ویرگول (comma) یا سایر جداکننده ها (مانند پایپ لاین |) مشخص کند. این ابزار بطور مستقیم نمی تواند در سئوی سایت موثر باشد اما وسیله ای است که کار سئوکاران را راحت می کند.
12- Keyworddit:
تمام کلمات و عبارت کلیدی پر تکرار مرتبط با کلمات کلیدی پیشنهادی شما را ارائه می دهد. ابزار Keyworddit همچنین تعداد سرچ ماهیانه این کلمات را نیز ارائه می دهد.
13- WhatDoesMysiteCost.com
هزینه مشاهده وب سایت شما در دستگاه های موبایل را اعلام می کند. منظور از هزینه، مقدار اینترنت مصرفی کاربران برای بازدید از سایت تان می باشد. اینترنت موبایل می تواند 4G یا 3G باشد.
14- Keep-alive Validation SEO Tool:
این ابزار که متعلق به وب سایت Supple می باشد، بررسی می کند که آیا یک وب سایت (و یا لیستی از وب سایت ها) دارای اتصال پایدار (Persistent Connection) هستند یا خیر؟ آن سایت هایی که از ارتباط پایدار برخوردار هستند معمولا نسبت به سایر وب سایت ها سریع تر لود می شوند.
15- Am I Responsive?:
ابزار Am I Responsive وب سایت شما را از لحاظ واکنش گرایی (responsiveness) بررسی می کند و نحوه نمایش سایت را در دستگاه های موبایل، تبلت، لپ تاپ و دسکتاپ ارائه می دهد.
16- HeadMasterSEO:
ابزار HeadMasterSEO ارائه دهنده کد وضعیت های مختلف مانند 200 و 301 و 404 و… و نیز چک کننده ریدایرکت (Redirect Checker) می باشد. این ابزار همچنین زمان پاسخ سایت (Response Time)، هدر پاسخ (Response Header) و فیلدهای هدر HTTP (مانند: Vary, X-Robots-Tag, Link) را نیز نمایش می دهد. ابزار مذکور همچنین دارای امکان فیلترینگ و سایر ویژگی های پیشرفته (Advanced Features) می باشد.
17- SERPLab:
وب سایت SERPLab نمایش دهنده رتبه سایت تان در موتور جستجوی گوگل (با سرچ کلمات کلیدی پیشنهادی شما) می باشد. در طول یک شبانه روز (24 ساعت) شما می توانید تا 50 کلمه کلیدی را در آن چک کنید.
18- Varvy.com:
ابزار Varvy بررسی می کند که آیا یک وب سایت بر طبق دستورالعمل های گوگل طراجی و بهینه سازی شده است یا خیر. اگر وب سایت شما در آیتمی دچار نقص باشد، Varvy آنرا اعلام می کند و نحوه رفع مشکل آنرا نیز اعلام می کند.
19- ابزار تولید کننده Json-LD Schema:
این ابزار تولید کننده کد JSON-LD می باشد. هم اکنون این ابزار از 6 نوع کد JSON-LD پشتیبانی می کند که عباتند از: product, local business, event, organization.
20- ابزار Social Media Optimizer از وب سایت Knowem:
این ابزار وب سایت شما را از لحاظ بهینه بودن برای به اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی بررسی می کند. بدنبال تگ های مربوط به facebook و googlePlus و twitter و linkedin و… می گردد.
منبع: https://ahrefs.com/blog